WerkPlek076

Sebastiaan Boumans September 22, 2016
1050 keer bekeken 0 comments

Op deze plek vind je ideeën en projecten waar Stadslab mee aan de slag is. Uiteraard kun je daar ook op reageren. Wie weet kun jij een handje helpen. Je vindt links en adressen bij de verschillende projecten. Hartelijk welkom!

 

WerkPlek076 wordt een laagdrempelige locatie waar de arbeidsmarkt en werkzoekenden elkaar ontmoeten. Flexibele werkplekken en vergaderplekken voor ZZP'ers en ondernemers. Training en advies voor werkzoekenden. Tevens kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hier werkervaring op doen.

Wat is WerkPlek076?

WerkPlek076 moet een laagdrempelige plek worden waar de arbeidsmarkt en werkzoekenden elkaar gemakkelijk kunnen treffen. Enerzijds een plek waar ondernemers en zzp'ers zich kunnen vestigen, vergaderen en ontmoeten. Anderzijds een plek waar je als jongere direct van een werkgever tips en advies krijgt over je cv, als werkzoekende een training volgt of werkervaring op kunt doen als je afstand tot de arbeidsmarkt te groot is.

Waar komt WerkPlek076?

WerkPlek076 moet op een centrale plek komen en makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en auto's. Natuurlijk moet er ook eenvoudig en het liefst gratis geparkeerd kunnen worden. Tevens moet het een plek worden waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Energie neutraal, bewust omgaan met afval en gebruik van materialen maar ook duurzaam met mensen.

 

 

 

 

Images

0  Comments

Onze partners:

               

Communiceren met Stadslab:           

 

 

Cookie settings